Radarcafé | IVYVOX + The Hearted
8 april 2022
Den Haag
Radarcafé
Google Map

O ja! IVYVOX zet 8 april het Radarcafé in de hens! Met een flinke dosis feelgood & catchy high-energy vibes brengt IVYVOX je terug naar de tijd waarin pop punk en rock tunes hoog in de hitlijsten stonden. Een kaartje kost slechts 7,50 (excl. servicekosten), en reserveer je hier.

 

Het geluid van IVYVOX is kenmerkend, evenals het enthousiasme op het podium van deze Haagse babes & dude. Get ready voor een mix van pakkende meerstemmige melodieën, groovy baslijnen, crunchy gitaren en kickass drums!
Na hun eerste show ooit gespeeld te hebben in het iconische Amsterdamse poppodium ‘Melkweg’, blijft IVYVOX onvermoeibaar werken om hun plek in het poprock-, punk- en alternatieve muzieklandschap te versterken. hun song “TONIGHT” stond zelfs al op nummer één in de Nederlandse IndieXL-hitlijst. IVYVOX is met hun energieke chemie more than ready om jou one hell of a show te laten beleven!
Support: The Hearted
 
The Hearted is een energieke pop punk band uit Rotterdam met zowel mannelijke als vrouwelijke lead vocalen, catchy melodieuze gitaren en energieke drums. Voor fans van o.a. Blink-182, State Champs, Neck Deep en A Day To Remember.
In 2020 kwam de EP ‘Echoes of Color’ uit en heeft de band ondanks de vele lockdowns niet stil gezeten. Er zijn een vijftal nieuwe nummers geschreven en opgenomen die als volgende EP eind 2022 uit zal komen.
Om 20:00 is het showtime!